Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlet podél Vltavy a pobyt v Praze

22. 9. 2008

V pátek 19. 9. jsme s páníčkem vyrazili na výlet podél Vltavy. Začalo to tím, že nám ujel vlak, kterým jsme měli dojet do Prahy. Když jsme vyrazili na další, táhnul jsme páníčka ze všech sil, měl jsem strach, že (kvůli němu :-) zase zmeškáme. Ale stihli jsme to.
Z Prahy jsme jeli do Roztok, kde jsme se přeplavili přes řeku přívozem a pak šlapali přes Řež (tam je malý jaderný reaktor) až do Libčic. Polovina cesty vedla úzkou skalní stezkou (z jedné strany skála, z druhé kolmý sráz a řeka), no bylo to napínavé. Bylo chladno, ale to mě neodradilo od toho, abych se čvachtal ve v řece kdykoli byla možnost. V Libčicích jsme taktak stihli poslední přívoz a vlakem se vrátili do Prahy. Ve vlaku jsem už vytuhnul, měl jsem dost...
Páníček pak odjel - v sobotu měli jeho kamarádi na Moravě svatbu - a já zůstal v Praze. V sobotu jsem absolvoval pořádný pochod ze Žižkova až do Hvězdy, tam jsem pak běhal volně a našel spoustu psích kamarádů. Večer jsem byl utahanej (ještě jsem absolvoval souboj s vysavačem :-), že se mi ani nechtělo jít vítat páníčka, který si mě přijel vyzvednout. Inu pořádně jsem si dal do těla...:-)
ObrazekNa fotce je důkaz, že se koupu za každého počasí.











ObrazekTady to vypadá, že na nás padá strom, ale ve skutečnosti už takhle byl, než jsme k němu došli, a zůstal tak i poté, co jsme od něj odešli (aspoň nějakou dobu :-).



 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář