Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak se zase hlásím

foto-090.jpgNení to tak, že bych na vás zapomněl, milí příznivci, jen jsem měl v poslední době hodně napilno. Pořád bydlím v Uherském Brodě, aktuálně s Páníčkem a Rexem, se kterým jsme se už docela sžili. Kromě hlídání Páníčka a popohánění ho, aby neseděl pořád u počítače, musím chránit svou misku před ježky, kteří mi tam chodí na granule, a navíc jsem nedávno měl potíže s boudou. Hned vám povím, jaké.

Jak přišel podzim, přestal jsem spát v boudě. Zahrabal jsem se prostě do listí a spal v něm. Páníčkovi se to nejdřív nelíbilo, pak začal být nervózní a nakonec koupil sprej proti blechám (sice pro kočky, ale snaha byla :-), boudu mi vyčistil, vystříkal, a navíc mi vypral deky, polštářky i plyšáky, co tam mám nasyslené. Nic nepomohlo, bivakoval jsem v listí dál. Páníček se už skoro bál, že mi v boudě straší. Nakonec tam vlezl, opřel se rukou o podlahu a - dostal ránu! Topení v podlaze začalo probíjet, a dalo mi pecku pokaždé, když jsem si tam lehl. Bohužel vysvětlit lidem v psí řeči "probíjí mi bouda" není nic snadného, tak na to musel přijít sám.

No ale všechno už je v pořádku. Topení je spravené a navíc se koupilo zahradní lehátko, abych se přestal válet po zemi. :-)

Hezký advent!

Váš Plutík

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bouda

(Terezka, 28. 4. 2015 15:02)

Ahoj Pluto. To je dobrý, že máš v pořádku boudu. Hlídej Páníčka. Jste celkem daleko, ale asi tam máte klid...velkoměsto je rušné. Pokud bych byla pes, řekla bych Ti, že mi něco v ze soboty na neděli provedli s vchodem do boudy, byla to velká komplikace. Ven jsem šla úplně jinudy než obvykle. Ty to máš v pohodě, že nemusíš zamykat. T.

Milý Plutíku

(Helena, 18. 12. 2014 13:10)

Přeji všechno jen to nejlepší, ať už jsi v boudě rád, a krásné Vánoce s přáteli