Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stěhuji se do Jablonného

22. 3. 2010
ObrazekVážení a milí příznivci a přátelé, vzhledem k tomu, že Páníček dostal asignaci do Jablonného v Podještědí, stěhuji se k 1. květnu 2010 z Plzně i já.
Je mi líto, že se budu muset rozloučit nejen se svou zahradou, boudou a oblíbenými místy u řeky, kam jsem chodíval na procházky, ale hlavně s vámi, kteří jste na mě byli hodní, nosili mi pamlsky a věnovali mi svůj čas.
Samozřejmě se neloučíme nadobro a navždy, určitě se zajedu někdy do Plzně podívat, nebo vy se můžete - po dohodě s Páníčkem - přijet podívat za mnou.
V Jablonném budu bydlet na klášterní zahradě spolu s dalším pejskem, kterého tam braři mají, tak mi aspoň už nebude smutno, když Páníček bude muset někam odjet. Těším se také na místní krajinu, která je prý moc krásná (Páníček mi slibuje, že budeme chodit na procházky na Lemberk a k prameni), a na poutě ke sv. Zdislavě, které se tam každoročně konají (a kde se můžeme vidět).
Svoje čtvrté narozeniny oslavím ještě v Plzni (budu je mít 16. dubna) a jistě bude ještě mnoho dalších příležitostí, kdy se uvidíme.
Moje webové stránky budou i nadále fungovat, a i dále vás na nich budu informovat o tom, jak se mám a co dělám (a nedělám :-).
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odpověď na pozdrav

(Plutík, 16. 4. 2010 15:12)

Milá Kláro, Chicco & Eddy, děkuji za milý příspěvek a zdravím!

jabloně

(Marie, 11. 4. 2010 21:14)

Tak uvidíme jestli tam budou nějaké možnosti dál hledat nevěstu:-)..Přeji velmi dobré i pevné vztahy s ostatními pejsky. Zavítáš také někdy milý Pluto do Prahy? Snad se nějak zhojí aspoň trochu všechna srdce po odchodu páníčka i Tebe!!:-)

Pozdrav

(Klara Lorenz, 24. 3. 2010 8:08)

Dobry den,
nahodou jsem tyto stranky objevila a bez pozdravu nechci odejit.
Preji Vam a Plutovi prijemny zivot v Jablonnem - urcite se najdou mili nosici lahudek i v tomto mestecku :-)

Zdravi Klara, Chicca & Eddy
www.boxer-mainecoon.webnode.com