Jdi na obsah Jdi na menu
 


První dojmy z Jablonného

3. 5. 2010
ObrazekV sobotu jsem se s Páníčkem definitivně přestěhoval do Jablonného. Dostali jsme na rozloučenou tolik dárků, že jsme nakonec museli namísto vlakem jet autem. Snášel jsem to statečně, dvakrát jsme stavěli, abych se trochu proběhl, vyvenčil a vykoupal.
Brita se mého příjezdu bohužel nedožila - umřela asi před deseti dny. O tom, že bych měl spát v její boudě, jsem nechtěl ani slyšet, tak mě Páníček prozatím ubytoval na chodbě, než mi udělá novou boudu na zahradě.
V klášteře bydlí papoušek Bobeš, bratři se o něj teď trochu obávájí, protože má ve zvyku chodit po zemi - tudíž v mém dostahu. Mně ale naštěstí pro Bobeše opeřenci k lovu nikdy příliš neinspirovali.
Včera po nedělní mši jsem se seznámil s farností, děti si se mnou hrály a krmily mě sladkostmi. Po večerech chodíme s Páníčkem ven, je tu krásná příroda. Doufám, že si tu brzy najdu kamarády - lidské i psí. :)

Moje nová adresa:
Klášterní 33
471 25 Jablonné v Podještědí

E-mail plutik@soukroma.cz zůstává stejný.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji za pozdravy

(Plutík, 7. 6. 2010 13:33)

a také moc zdravím. :-)

Ahoj Pluto

(Vladka a Borůvka, 3. 6. 2010 22:46)

tak už máš za sebou měsíc v novém domově, doufám, že ses zabydlel a máš už i nové kamarády. Počasí teď procházkám moc nepřeje, snad se brzo objeví i sluníčko. Pozdrav z Plzně posílá Borůvka se svojí smečkou
http://www.boruvka1.estranky.cz/

...nejen procházky přeju

(Kristýna Jančíková, 17. 5. 2010 20:14)

Ahoj Pluto,
jsem ráda, že se Ti v novém bydlišti docela líbí. Přeju Ti ať se poslední věta tvého příspěvku stane realitou, pokud se tak již od jeho uveřejnění nestalo ;-)
K.