Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předvánoční toulání po Kraji

22. 12. 2008
V sobotu 20. 12. jsem zase jednou s Páníčkem vyrazil na výlet do okolí Unhoště a Dědkova mlýna. Je to skutečný Kraj, jako z Pána prstenů, jak je ostatně vidět na fotkách. Celý den poprchávalo a všude bylo plno bláta, ale mně se výlet moc líbil.
Den předtím jsem dostal novou deku, červenou, a Páníček mi s ní vystlal zadní sedadlo auta "jen tak pro případ". A případ nastal, jako obvykle jsem se na posledních metrech před cílem cesty poblinkal.
Ale jak jsme zastavili, napil jsem se a bylo zase dobře. Prošli jsme se po údolí a začalo lejt. Hledali jsme tedy vhodnou hospodu, kde bychom si dali oběd a schovali se dokud nepřestane. Jedna pěkná byla kousek od místa, kde jsme parkovali, jenže na dveřích byla velká cedule s přeškrtnutým psem. Mně se tam ale tak líbilo, že jsem se zasekl před vchodem, škrábal jsem na dveře, kňučel a nechtěl se hnout, ani když mi Páníček horem dolem vysvětloval, že toto není podnik pro nás. Nakonec vyšel nějaký pán a vzal nás dovnitř...:-) Bylo tam moc příjemně, teplo, krásná výzdoba. Až na konci oběda jsem začal trochu zlobit, doufal jsem, že mi to vynese aspoň malé pivo, ale Páníček byl tentokrát neoblomný.
ObrazekOdpoledne jsme se toulali po Kraji, lítal jsem po loukách jako splašený, sledoval stopy zvěře a bahnil se.







ObrazekTady jsem vyfocený se skutečným Černým jezdcem. :-) Ale nic mi neudělal, jen mi zapnul šaty u krku...:o)






 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

No to jsi

(Petr Pavlas, 3. 1. 2009 14:31)

měl teda štěstí, setkání s Nazgúlem většinou dopadají hůř... A co teprv, až jich bude všech Devět.

Plutíku...

(Elischka, 27. 12. 2008 9:18)

Ale už by ses mohl naučit alespoň blinkat z okénka. :D