Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní zprávy

imag0006.jpgNa začátku listopadu měl Páníček narozeniny. Chtěl jsem mu napsat přáníčko, ale v psí škole jsem na psaní chyběl, a tak mi musela pomoc Helenka a napsala ho za mě.

Protože se začíná blížit zima, byl třeba i upgrade mé garderoby - dostal jsem nové šatičky (modré) a svetr (černý).

Správce  kláštera  Laďa  si  na  mě  začal stěžovat, že špatně hlídám zahradu, protože na ni občas vleze velký lišák. Nevím, jak mu vysvětlit, že ten lišák je chytrý jako liška a vyčíhne si chvíli, kdy spím (cca 12 hod. denně :)).

A ještě novinka z léta, kterou jsem minule zapomněl: v  srpnu  si  na  komíně  kotelny  začal stavět hnízdo čáp. Aniž by se kohokoli dovoli...

imag0003.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Milý Plutíku

(Helena, 4. 4. 2013 19:05)

Čekám, že napíšeš, jak se Ti daří, od podzimu o sobě vůbec nedáváš vědět. Jak jsi prožil Velikonoce, a co Tvůj kamarád Bobeš, a čáp. Plutíku, napiš alespoň pár řádek Moc díky Helča

Milý Plutíku

(Helena, 12. 12. 2012 7:33)

Zdravím Tě, ze stížnosti si nic nedělej, spánek, jak je vidět, Ti prospívá, a to je důležité. Čáp se dovolil hodně, bez dovolení se nastěhovat do Tvého revíru, ale třeba se časem zkamarádíte. Přeju Ti, Plutíku, pěkné procházky, zvláště teď, v zasněžených dnech, snad Ti nezamrzá domeček. A jak se vůbec těšíš na Vánoce, na Ježíška, dárky?