Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plutí oázový deník

8. 7. 2011

dsc_0546.jpgMilí přátelé, příznivci a známí, zdravím vás z Oázy v Čachrově. Jsem tu s Páníčkem a dalšími lidmi a máme se moc dobře. Přijeli jsme v neděli. Jeli jsme přes Prahu, kde měl Páníček nějaké pochůzky, takže mě nechal u kamarádky Vesper, která mě vzala na pořádně dlouhou procházku. Večer si mě u ní Páníček vyzvedl a jeli jsme do Čachrova. A tady jsou mé zážitky z Oázy: (postupně je doplňuji)

 Den první

Abyste měli představu, jak teď vypadá můj den, tohle je můj rozvrh: v 7,00 jdu na krátkou procházku s Páníčkem, dopoledne se většinou válím v pelechu, odpoledne jdu na procházku s celou Oázou, v 19,00 je čas na hlavní jídlo dne (v mém případě granule), ve 22,00 jdu na procházku jen s Páníčkem a v noci spím. Sladký psí život.

Den třetí

Čuchnul jsem si k elektrickému plotu a dostal ránu. Fňuk. :(

Den pátý

Tak už jsem byl na dvou výletech. Koupal jsem se v Čertově i v Černém jezeře a v každé větší kaluži, která se naskytla. Ve středu večer jsme měli táborák a opékali buřty. To bylo něco. Ještě teď, když si na to vzpomenu, olizuju se až za ušima.

Den sedmý

Zpátky v Jablonném. Ještě před návratem domů jsme s Páníčkem absolvovali primici v Chocni - Páníček u oltáře a já na farním dvorku.

Den devátý

Byli jsme na Hochwaldu (česky Hvozd). Večer jsme měli oázové Vánoce. Tak merry and happy! :)

 

....

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ať Ti Pán žehná- i Tvému páníčkovi P.Janovi OP :-)

(Ivanka Bernadetta, 31. 12. 2011 11:50)

Milý Pluto, posílám Ti pac a pusu z Olomouce (Tvému páníčkovi ev. také :-) a přeji Ti, ať na Silvestra lidi venku moc nebouchají rachejtle, to může jednoho psa pořádné vyděsit, že ano? Ať Ti Pán v novém roce 2012 žehná a chrání Tě P.Maria- protože Ty jsi zdatný ochránce otce Jana a jezdíš i na misie. To se hned tak nevidí! Policejní psiska ano, ale misijní dominikánští psi, to je opravdu zvláštnost. Tak pusu na čumáček od misijní dominikánské babičky Ivy Bernadetty a pánečkovi upřímné sesterské obejmutí :-) :-)